Praktische informatie

Gegevens

Ger Luthart, Praktijk voor Lichaamsgerichte psychotherapie
Tuindersvaart 58
2614 SK Delft
Tel: 06 278 30 208

Email: g.luthart@gmail.com

Website: www.gerluthart.nl

Tarief individuele sessies

Tarieven per 1-10-2018
Intakegesprek, 60 minuten Gratis
Sessie, ongeveer 75 minuten € 50,-

De sessie vinden plaats in Delft.
Afspraken die niet minstens 24 uur van te voren zijn afgezegd zullen in rekening worden gebracht.

Hoe bij mij in Delft te komen?
Ik woon op de Tuindersvaart 58. Dat vind je aan de rand van Delft, richting Den Hoorn. Het is een groot gebouw met de naam Kornalijn. Omdat het vrij nieuw is staat de Tuindersvaart nog niet in alle navigatie systemen.
Het beste kun je zoeken naar de Kristalweg 96. Dan recht doorrijden tot Kristalweg 128. Aan de overkant (links) is het gebouw waar je moet zijn: gebouw met roodachtige stenen, een vleugel met drie verdiepingen en een toren. Het gebouw heeft een glazen voorkant met een bel systeem waar je het nummer (58) in moet voeren.
Eenmaal in het gebouw recht uitlopen en met de lift of de trap (links) naar de eerste etage, door de deuren links de galerij op.

Met openbaar vervoer
Met de trein naar NS station Delft. Naar de bussen lopen. Daar neem je Stadsbus 61, richting Kuyperwijk. Uitstappen halte Hof van Zilverlicht. Je staat feitelijk op de Kristalweg. Het is dan nog maar ± 7 minuten lopen. De bus rijd verder, je loop de andere kant verder de Kristalweg op. Over een klein watertje. Het is dan meteen het gebouw aan je linker kant. Je loopt rechtdoor langs het gebouw tot de voorkant. Daar staat ook het straatbordje Tuindersvaart. Het gebouw heeft een glazen voorkant met een bel systeem waar je het nummer (58) in moet voeren.
Voor de reistijden raadpleeg de OV informatie.

Mijn telefoon nummer: 06-278 30 208

Contact
Ger Luthart, Praktijk voor Lichaamsgerichte psychotherapie
Tuindersvaart 58
2614 SK Delft
Tel: 06 278 30 208
Email: g.luthart@gmail.com